طرز تهیه قورمه سبزی
مواد لازم جهت طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک :
- سبزی خشک : 3 پیمانه
- لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی: 2 پیمانه
- لیمو عمانی خشک: 3 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز : 1 عدد بزرگ
- گوشت گوسفندی بدون چربی: به مقدار لازم
- آبلیمو و آّبغوره : 3قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص قورمه سبزی ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، دارچین و زعفران ): هر مورد یک دوم قاشق چایی خوری
دستور پخت خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک :
گوشت ها را با پیاز کمی تفت میدهیم سپس روی گوشتها به اندازه یک پارچ آب جوش می ریزیم و یک ساعت روی شعله قرار میدهیم تا بپزد. وقتی گوشت ها کاملا پخت سبزی قورمه خشک را به آن اضافه می کنیم. بعد از گذشت چندین دقیقه ادویه مخصوص قورمه سبزی که شامل ( نمک، پودر فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، سه عدد لیموعمانی خشک، دارچین و زعفران ) میباشد را به غذا اضافه میکنیم. تو جه داشته باشید لیموعمانی های خشک را از قبل رو آن ها چندیدن سوراخ ریز ایجاد کرده باشید. لیموعمانی دو نوع تیره و روشن دارد، برای قورمه سبزی بهتر است لیموعمانی تیره رنگ به همراه آبلیمو و آبغوره استفاده شود. سپس لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی را اضافه می کنیم و بعد رب گو جه فرنگی را به غذا اضافه میکنیم.
برای تهیه یک قرمه سبزی جا افتاده، به شعله کم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین علت در زمان قدیم این خورش را همانند آبگوشت از صبح زود بار گذاشته تا مواد آن کاملا پخته، آب آن کشیده و طعمها با یکدیگر کاملا مخلوط شوند.
- ۰۰/۰۸/۲۸